Kom direct in contact: 0518 - 41 12 18 info@vanderwalkozijnen.nl

 

 

Houten kozijnen uit eigen fabriek

Maak kennis
  • Volledig maatwerk
  • Eigen machinale werkplaats
  • Hardhout van hoogwaardige kwaliteit
  • Eerlijke prijzen

Over ons

Van der Wal Ferwerd BV is een zelfstandig familiebedrijf met enkele medewerkers vast in dienst. Ons bedrijf kenmerkt zicht door kennis van zaken, korte lijnen, service en betrouwbaarheid. Onze klanten zijn particulieren en (midden) kleine ondernemers.

Diensten

Bezorgservice

Wij beschikken over een eigen bezorgdienst. Afhankelijk van de order en de afstand berekenen wij hiervoor een bijdrage in de bezorgkosten. Voor nadere informatie hieromtrent kunt u een contact opnemen of een offerte-aanvraag versturen.

Machinale werkplaats

In onze machinale werkplaats kunnen wij allerlei bewerkingen uitvoeren aan hout- en plaatmateriaal. Wij kunnen voor u op maat zagen, schaven en profileren. Informeer naar de mogelijkheden. Daarnaast maken wij kozijnen, ramen en deuren van hout op maat en wens van de klant.

Meedenken calculatie

Door onze jarenlange bouwkundige ervaring kunnen wij u van dienst zijn met advies over bouwen en in het bijzonder het bouwen en bewerken met hout. Tevens kunnen wij voor u een calculatie uitvoeren om u een indicatie te kunnen geven wat de kosten voor een bepaald project zullen zijn. Kortom, we hebben veel verstand van hout en bouwen!

Houten kozijnen, ramen en deuren op maat